Onze werkwijze en mogelijkheden

De wensen van de klant staan natuurlijk voorop. Als je bepaalde ideeën hebt over wat voor foto's je graag wilt, kunnen we dat tijdens een vrijblijvend gesprek nader bespreken. Uiteraard zullen wij vanuit onze ervaring en deskundigheid ook komen met ideeën en initiatieven. Wij werken enkel op locatie. Deze locatie kan overal in Nederland zijn, maar ook daarbuiten natuurlijk! Zo fotograferen wij overal ter wereld waar jij maar wilt. Alles is mogelijk, denk aan een mooi natuurgebied, in de stad, een mooi kasteel of een tropisch eiland met helder blauw water en een mooi parelwit strand. 

 

Het kiezen van een goede fotograaf voor uw bruidsfoto's, baby love foto's of familie foto's is niet altijd even makkelijk. Daarom hebben wij voor u een lijstje gemaakt van dingen die wij voor jullie kunnen betekenen als fotograaf.


Stijl

Een fotograaf die betrokken is die foto's maakt met een verhaal, kleurrijk en met geweldige lichteffecten. Foto's die de sfeer ademen van een beleving.

 

Wereldwijd

Wij zijn beschikbaar in zowel binnenland als buitenland voor uw fotoshoots. Geen bestemming is ons te ver. In overleg is alles mogelijk, van de Noordpool tot de Sahara.

 

Foto's

U ontvangt professioneel gemaakte en indien gewenst ook bewerkte foto's in ultra hoge resolutie zonder watermerk of andere vorm van reclame. 

 

Vertrouwen

Naast een fotograaf, heeft u ook iemand nodig waarmee u een goede klik heeft. Iemand die is te vertrouwen met uw wensen op één van de beste momenten van uw leven.

 

Snel

Binnen 3 werkdagen heeft u de eerste foto's en ons streven is om dan zelfs al uw foto's klaar te hebben, zodat u er eindeloos van kunt gaan genieten. 

 

Maatwerk

Heeft u een aantal specifieke wensen die niet in onze pakketten zijn beschreven? Neem dan gerust contact met ons op, want alles is bij ons mogelijk!

 

Professioneel

Wij hebben zelf meer dan 100 beroepsmatige fotoshoots gedaan als fotomodel en begrijpen precies wat er voor nodig is om de beste award-winning foto's te krijgen.

 

Details

De kleine details maken foto's groots. Niet alleen styling, maar ook het moment van een blik of een bepaalde gebeurtenis. Wij zijn op details gespitst.

 


Dramatisch licht en geweldige effecten

Wij weten voor u de meest magische momenten vast te leggen onder alle weersomstandigheden. Bij fel zonlicht, zware bewolking, zonsondergang of zonsopkomst. Onze foto's onderscheiden zich omdat wij maximaal gebruik maken van licht. Dit doen wij door te werken met de beste fullframe spiegelreflexcamera ter wereld en deze te combineren met speciale lampen voor invulbelichting. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij het volle zichtbare lichtspectrum kunnen vastleggen, ook al is het een donkere dag! Hierdoor ontstaat er ongelofelijk veel dynamiek in uw foto. Deze extra stap maken wij graag voor u. 

 

Wij werken met de Nikon D810. Deze camera bezit de hoogste resolutie beschikbaar onder alle spiegelreflexcamera’s ter wereld. De resolutie is zo hoog dat u een foto van billboardformaat zou kunnen afdrukken mocht u daar behoefte aan hebben. Daarnaast heeft deze camera ook het hoogste dynamische bereik onder de spiegelreflexcamera’s, wat een sleutelrol speelt bij het maken van indrukwekkende foto's. Tot slot is de camera bruiloftvriendelijk. De camera is zeer discreet omdat hij bijna geluidloos is. Hierdoor hindert het camerageluid niet tijdens uw mooiste momenten. 

 

Daarnaast wordt de camera ondersteund met speciale lampen, flitsers en de beste lenzen die op de D810 passen, van 24 mm tot 200 mm. Hiermee kunnen wij alle type foto's aanleveren in de hoogste kwaliteit. Van wijde groepsfoto's tot close-up portretfoto's.

 

De wensen van de klant staan bij ons voorop. Als u bepaalde ideeën heeft over wat voor foto's u graag wilt, kunnen we dat tijdens een vrijblijvend gesprek nader bespreken. Uiteraard zullen wij vanuit onze ervaring en deskundigheid ook komen met ideeën en initiatieven. Wij werken enkel op locatie. Deze locatie kan overal in Nederland zijn, bij u thuis, maar ook daarbuiten natuurlijk! Zo fotograferen wij overal ter wereld waar u maar wilt. Alles is mogelijk, denk aan een mooi natuurgebied, in de stad, in een tuin, een mooi kasteel of een tropisch eiland met helder blauw water en een mooi parelwit strand.